Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Upravljanje vremenom

Upravljanje vremenom (Time Management)

Kako ovladati svojim vremenom?

 

Da li imate dovoljno vremena za sve što želite da postignete? Da li odlažete svoje obaveze, kao da su krastave žabe koje treba pojesti (a francuskog restorana nema u vašem gradu). Da li živite ili kroz život samo prolazite, rastegnuti između juče i sutra?

upravljanje vremenomupravljanje vremenomVreme je resurs koji svi mi imamo, ali i resurs koji je nenadoknadiv. Svakog novog dana imamo ga sve manje i manje. Ono šta uradimo sa vremenom koje imamo na raspolaganju određuje put našeg života. Određuje da li ćemo biti uspešni ili ne. Određuje da li ćemo biti srećni ili ne. Od naše sposobnosti da upravljamo vremenom sve zavisi. Ako ovladate veštinom upravljanja vremenom, ovladaćete i svojim životom.

Radionica Upravljanje vremenom je namenjena svima koji žele da nauče kako da svoje vreme usmere ka bitnim stvarima u svom poslovnom, ali i privatnom životu.

Na ovoj radionici ovladaćete neophodnim veštinama za uspešno upravljanje svojim vremenom. Naučićete kako da uz pomoć psiholoških tehnika prestanete da odlažete Vaše obaveze i da uspešno postavljate prioritete i ciljeve.

 

Teme koje se obrađuju na radionici:

• Šta je upravljanje vremenom
• Kradljivci vremena
• Postavljanje prioriteta
• Planiranje vremena
• Važnost ciljeva za uspešno upravljanje vremenom
• Borba protiv odlaganja
• Motivacija i upravljanje vremenom

 

Način i dinamika rada

Rad se odvija u malim grupama, a metod rada je kombinovan: predavanja, diskusije, rad u grupama, upitnici, međusobnu razmena iskustava i sl. Naglasak u radu je stavljen na iskustvenom učenju. Polaznici dobijaju skriptu i radni materijal. Trajanje radionice je ukupno 6 sati.