Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
Izdavaštvo

Psihologija prodaje

Da biste bili vrhunski prodavac, morate biti i vrhunski psiholog. Ova knjiga od vas neće napraviti psihologa, ali će vam otkriti kako da uz pomoć znanja iz psihologije prodajete bolje i više.

Kako biste uspešno prodavali svoje proizvode i/ili usluge nije dovoljno da verujete u svoj proizvod. Potrebno je da znate kome i na koji način se obraćate i da razumete zbog čega potencijalni kupci različito reaguju na istu ponudu. Uz pomoć ove knjige ćete steći samopouzdanje, razviti nove uvide i unaprediti svoje prodajne veštine.

Ova knjiga je namenjena svima koji se bave prodajom, svima onima koji prodaju vole, svima onima koji od prodaje žive. Agentima i menadžerima prodaje, prodavcima u maloprodaji, ali i menadžerima za ključne kupce. Znanja iz ove knjige će izuzetno koristiti preduzetnicima koji sami prodaju svoje proizvode i usluge, kao i svima onima koji žele da nauče nešto više o ovoj temi.

    

Poručite svoj primerak knjige putem telefona: 069 1979 530 ili e-maila office@psiholognovisad.rs

Cena knjige: 1200 RSD + poštarina.

 

U Beogradu knjigu lično možete kupiti u MNG Centru (Jevrejska 24). Informacije o kupovini možete dobiti preko kontakt telefona MNG Centra: 011 3284 761 i 063 7011 120.

 

 

 

 

 

 

 

Put ka sebi - Kako da postanete sve što možete postati.

"Put ka sebi" nije knjiga, već je budilnik. Budilnik koji ne želite da odložite kada ujutro zazvoni. Budilnik koji je tu da vas probudi i da vam kaže da je veme za buđenje. Vreme je da budete ono što trebate da budete, ono što želite da budete, ono što ste predviđeni da budete.  

Knjiga je pre svega zamišljena kao motivacioni alat, ali i kao priručnik koji čitaocima može biti od pomoći na njihovom putu. U knjizi čitaoci mogu naći brojne (u praksi proverene) upitnike, kraće testove, savete, primere i vežbe, koji im dodatno mogu, kako doneti nove uvide i proširiti vidike, tako i dati energiju i snagu da istraju.

Zašto je ova tema važna? Važna je jer ako ne idemo put sebe, onda idemo ili putem koji su nam drugi iscrtali ili samo stojimo u mestu nesvesni sebe i svojih potencijala.

’’Muzičar mora da svira, slikar mora da slika, pisac mora da piše  - ako žele da budu u potpunosti srećni.’’  

Abraham Maslov

 

Put ka sebiPut ka sebi   

Poručite svoj primerak knjige putem telefona: 069 1979 530 ili e-maila office@psiholognovisad.rs

Cena knjige: 800 RSD + poštarina.