Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.
O nama

O nama

Biljana i Dejan Zivkovic 

 

               

Mi smo porodična firma koju vode dva psihologa, Dejan Živković i Biljana Rašković-Živković. Za nas psihologija je više nego zanimanje, više od posla. Ona je naša ljubav i zato želimo da sa svima podelimo korisna i praktična znanja iz psihologije. U radu nam pomažu naše kolege i prijatelji koji se bave prodajom, marketingom, programiranjem, dizajnom...

Svrha postojanja Integrative je jednostavna - želimo da pomognemo ljudima da budu bolji, uspešniji, zadovoljniji i srećniji. Radimo i sa kompanijama i sa pojedincima, a sve u skladu sa njihovim potrebama i ciljevima.

 

Biljana je  psiholog- master i psihoterapeut. Poseduje nacionalni sertifikat za psihoterapiju. Tokom svoje petnaestogodišnje karijere radila je u Srbiji i Sloveniji. Poslednjih godina je i deo WAI tima koji se bavi razvojem psiholoških aplikacija. Njezina strast je terapija organizacije kojom se bavi kroz individualni rad sa menadžerima kompanija. Bavi se psihoterapijskim radom sa klijentima i držanjem treninga iz oblasti soft skills. Do sada je radila sa više od 400 individualnih klijenata.

 

Dejan je psiholog, sa iskustvom na pozicijama HR menadžera i korporativnog trenera i trening koordinatora. Edukovan je iz transakcione analize, life i business coachinga. Dejan se držanjem treninga bavi više od deset godina i do sada je održao više od 600 treninga za preko 6.500 učesnika u Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji. Uža specijalnost su mu treninzi iz oblasti emocionalne inteligencije, psihologije prodaje i liderstva. Autor je dve knjige iz oblasti popularne psihologije: ''Psihologija prodaje'' i ’’Put ka sebi – kako da postanete sve što možete postati’’. Treninge drži na srpskom i engleskom jeziku. Sa individualnim  klijentima radi life i business coaching.