Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Radionica Ljubav

 

Da li ljubavni život živimo potpuno nesvesno, prepuštajući se dešavanjima da idu sama od sebe ili ipak tu možemo uneti malo svesnosti?

Ljubav je tema o kojoj je najviše pesama ispevano, priča napisano, suza proliveno…o njoj se najviše priča a vrlo malo svesno zna. Svako je prošao kroz neku ili nekoliko ’’nesrećnih ljubavi’’, iz svake od njih se puno naučilo ali se često isti scenario uprkos tome i dalje ponavlja, dalje živi.

 

Zašto je to tako?

Ljubav kao da pripada nesvesnom delu naše ličnosti, kao da su nas sve te pesme i priče naučile da se sve dešava mimo naše svesti… A nije tako.

Mi možemo biti vrlo svesni kako je do sad tekla ljubavna priča našeg života, takođe možemo da osvestimo i kako će dalje ići, a ako nam se ne dopada to što nam nesvesno ’’prikazuje’’ kao našu ljubavnu priču možemo sa ’svesnošću preuzeti režiju’ i napisati priču koja nam odgovara. 

Važno je upoznati svoje nesvesno i prepustiti svesnom delu ličnosti da bude režiser naše ljubavne priče.

 

 

Na radionici "Ljubav" ćemo se upravo posvetiti ovom procesu, otkrivanju nesvesnog ’režisera’ i upošljavaju svesnog dela ličnosti za ljubavni život kakav želimo u budućnosti.

 

Posvetite vreme otkrivanju i svesnom kreiranju svog ljubavnog života.

 

Radionicu vodi Biljana Rašković Živković, psiholog i art psihoterapeut.